Mezinárodní kuchařka /

Autoři vybrali z národních kuchyní Evropy, Asie a Ameriky nejtypičtější jídla, která jsou i z hlediska surovinového pro nás přijatelná a která obohatí náš tradiční jídelníček. Předpisy jsou uváděny v co nejstručnější formě a uspořádány podle druhů připravovaných pokrmů....

Celý popis

Hlavní autor: Fialová, Juliana Anna, 1902-1981
Médium: Kniha
Jazyk: Česky
Vydáno: Praha : Státní zdravotnické nakladatelství, 1967
Vydání: Vyd. 1.
Témata:
On-line přístup: Digitalizovaný dokument
Štítky: Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
Tento dokument si můžete rezervovat. Pokud jste knihovna, můžete ho objednat jako MVS. Pro rezervaci i objednávku je však nutné se nejprve Přihlásit

Internet

Digitalizovaný dokument

Zálší

Čárový kód Přírůstkové číslo Signatura Umístění Stav Výpůjčky
431180000031 0000031 641 (neuvedeno) Dostupné